Over MOVE

Stichting MOVE (Maasdrielse Organisatie Voor Evenementen) is een organisatie, bestaande uit 9 bestuursleden die zich inzetten voor evenementen voor de jeugd in Maasdriel. Stichting MOVE is in 2004 opgestart om organisatie van de in die tijd niet meer georganiseerde Koninginnedagrace op te pakken.

We organiseren op dit moment al meer dan 10 jaar evenementen in de regio, waarbij we naast de Koninginnedag nog meer evenementen georganiseerd hebben. Zo zijn we in 2006 gestart met de winterspelen (welke reeds niet meer georganiseerd worden), helpen we al vanaf 2005 op de Delkant en zijn we in 2008 gestart met de organisatie van de Waterspelen.

Waarom Stichting MOVE?
We zien dat steeds meer voorzieningen voor de jeugd in Maasdriel wegvallen (activiteiten / kroegen), waardoor de jeugd buiten de regio gaan kijken. Een voorbeeld hiervan is dat steeds meer jeugd met Carnaval naar 's-Hertogenbosch trekt maar ook met Koningsdag vaak niet meer op het plein te vinden is. Een grote reden hiervoor is, is dat de faciliteiten er niet meer zijn voor de jeugd. Het is daarom echter nóg belangrijker dat er activiteiten georganiseerd worden in de regio, waar wij ons voor in willen zetten.

Wat hebben we reeds bereikt?
• Meer dan 10 jaar actief
• Meer dan 20 evenementen georganiseerd
• Meer dan 5000 tevreden deelnemers (jeugd!) in de afgelopen jaren

Onze Sponsors

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van onze evenementen?
Laat hieronder je mailadres achter.

Inschrijven

Wil jij helpen bij de organisatie van onze evenementen?

We zijn altijd op zoek naar jong organisatietalent! Neem gerust contact met ons op.